BELLYS IDOLBILD!



Belly här är min idolbild till dej,


*den är gjord i paint på 5 min så inte ett av mina finare verk om man säger så heheh :)

omg!

blondinbella var ju exakt likadan som bloggerskorna dessie & paow.
Kolla bilderna själv!
 b



 Men det här är beviset från att blondinbella har utvecklats på ett bra sätt,


Hon går ute utan smink, hon visar bilder på bloggen är hon är utan smink och hon är faktiskt lika vacker! GO BLONDINBELLA! :D
Men såklart kan hon vara fixad också, men hon ser fortfarande inte ut som en liten fjortis, you just have to love her for that :D


TILLSKILLNAD FRÅN KISSIE HON BLIR BARA MER OCH MER UTSENDEFIXERAD KOLLA HÄR:'



två år sen iguess vilket betyder att hon var 16 ? eller ?

NU:



nu är hon 18 år och är mer fjortis än aldrig, komigen nu kissie skärp dig !

in your face!




BANTNINGS-TABLETTERNA KISSIE OCH AMIR ÅT/ÄTER , SÅ ÄGDA..
visst det är fel att banta om man redan är så där smal som kissie är!?
jag vill verkligen inte att de få läsare som jag faktiskt har ska börja banta... inte bra.
aja töntigt av kissie&amir att inte säga vad det var för piller ;s Jag menar vill hon inte att ngn annan en hon ska käka dom, ska hon vell inte ta upp det i bloggen överhuvudtaget eller ?


RÖSTA!

vem har snyggast hår/outfit av dessa bloggare ?
RÖSTA !


KENZA ?




FOKI ?



BLONDINBELLA ?



PAULINA (PAOW) ?



KISSIE ?



DESIRÈE (DESSIE) ?


over-knee

over-knee (strumpor) är för hett. Alla borde ha sånna!! här är en länk där det finns riktigt het sådanna (y) http://www.sfq.se/shop/se.nsf/FrameSet?ReadForm&URL=http://www.sfq.se/shop/se.nsf/(webByCatAZ)?OpenView&Count=-1&Cat=(8852B08C918DB620AE97EE5829AB30F1)&Page=Cat

sexigt värre girls :D

hahahah skabb



hahaha kolla kissie , viserligen är bilden gamla, men hon ser likadan ut i ansiktet nu som då, förutom att nu photoshopar hon alla sina bilder nu så ni som inte ser henne irl tror att hon ser "bra" ut. Men ser du henne irl så kommer du att dö så himla skabbig, aja måste va social mot mina vänner :D sitter här vid en dator, men nu blire utgång tror jag :)
puss <3

musik, i just love it !



nu har jag kommit hem från stan :) ... & sitter och lyssnar på den här låten med Eamon Fuck It heter den! Iaf ikv blire grillning med the gang (y) aja , uppdaterar senare ikv , det kanske även blir ett till inlägg innan jag åker iväg.
Pusss

kärlek...

<3

jag är jätte kär i en kille, ah ni vet han "harris" jag har skrivit om... Men problemet är att vi har vart bästisar sen 2:an asså på lågstadiet och han har desutom en flickvänn.. Visserligen funkar det inte så bra mellan dom men dom är fortfarande tillsammans, jag vet inte vad jag ska göra, kommer våran vänskap att förstöras om jag säger vad jag känner till han ?
jag har ingenaning... så jävla jobbigt, jag tänker på det här hela tiden, han verkar inte vilja bli mer än vänner, men det kanske är för han har sätt mig med pojkvänn och när jag har strulat med andra killar framför han (harris dåra).. inte när jag hade pojkvän, jag har inte vart otrogen!!! 
oj det här inlägget blev ganska rörigt heheh, hoppas ngn kärleks doktor där ute kan hjälpa mig? (a)
 

aja idag blire sola en stund så jävla skönt väder , sen upp på stan träffa lite folk, sen ska vi grilla på kvällen kul liv jarrå (y= eller inte... + att harris och hans flickvänn kommer att vara där alltid lika jobbigt att se när dem håller på.. kanske därför jag alltid strular med så många killar när dom två är där ;/ aja måste kila nu.
puss

diss/hiss listan




 -Desiree Nilsson (Dessie): för att hon uppdaterar knappt sin blogg längre. och sen är det inlägget som heter "DAGENS ÄMNE: Bloggare" där hon skriver massa skit om Paulina (Paow) och sedan ger massa cred till sig själv, jag menar ska inte dom vara "bästisar"?. Hon skriver så här om Paow "Hon är otrevligare på riktigt" jag menar komigen nu du är inte bättre själv!!

-solglasögon med "ränder": Asså grymt snygga men nu använder alla små fjortisar dom, likaså med rasta tröjorna komigen ni 96/97 vet ju inte ens vad rasta är hahahah skaffa er ett eget liv ist för att härma oss "stora" det är bara pinsamt...

-Brun utan sol:, visst det är snyggt första dagen men sen blire bara fläkigt, ser så himla skabbigt ut. Desutom är det sommar nu, sola ute eller gå runt och var blekfisar hahah.. SKIPPA BRUN UTAN SOL!


 

-idominläppar: irriterar mig nåt otroligt på folk som fortfarande går runt med idomin på läpparna? hahah
visst är man torr om läpparna så fine, men jag syftar på de som går runt med ett tjockt vitt lager av idomin på läpparna.
så vitt så det nästan är självlysande! asså det är så ute nu, det var lix inne sommaren 07 !
ni som fortfarande använder det kanske ska ta och torka bort det och inse att det faktiskt är 09 nu !


 


DESSIE & ngn random brud vinter'n 07 tror jag det var haha, gölliga var dom.... inte !




-Väskor: åh, det kan inte finnas nåt underbara än dessa otroligt vackra saker <3
och man kan inte få för många av dom! dom finns i alla former och färger, det går inte bara att mot stå!!

-Sommarlov: Så himla skönt att sommaren är här! Slippa gå upp tidigt på morgonen för att hinna till skolan i tid och slippa alla arbeten och bara kunna sova ut, resa och göra sådant som man tycker är kul!  Denna sommaren ska bli perfekt! Jag ska resa, bada, sola, träffa alla vänner, träffa killar och festa!!! Jag ska bara göra sånt som jag känner för och bara njuta av sommaren och livet! ENJOY IT :D

- Jag älskar rosa läppstift! Det finns ingenting snyggare! så jag måste faktiskt hissa det rosa läppstiftet dessie och alla andra fjortis bloggare anväänder, det är lix bara så grymt jävla snygg det går inte att komma ifån!

-Musik: Ärligt talat hur tråkigt skulle inte livet vara utan musik? Jag tror att det skulle suga faktist.. För tänkt hur glad man blir när man sätter på sin favorit musik när man är deppig eller när man vill liva upp stämmningen? Och hur skulle alla klubbar vara utan musik att dansa till? :s  Det är verkligen tur att musik finns,  listen and love it!


/ miss "E"


om mej, inte mycket dock!

jusste jag kom på en sak jag kanske ska skriva lite om vem jag är ah: hej jag är en tjej som bor i en liten håla även kallad "Örebro". Jag är 93 och jag har precis slutat nian och ska börja läsa på gymnasiet till hösten. Jag väljer att inte tala om vad jag heter eftersom det tidigare har hänt att jag blivit trackad... men visst i framtiden kansker jag säger vem jag är och lägger ut bilder på mej själv :) Namnen på mina nära och kära är inte de riktiga eller vissa namn är det. Aja jag åker till Stockholm mins en gång i månaden så jag bor nästan där kan man säga.. Jag älskar att dansa, festa, träffa killar och umngås med mina vänner. Jusste det är jag & mitt hår på bilden mer utav mig får ni inte se förtillfället.. :( i know you want to se how sexi iam heheh :D men sorry bitches (n)
Lite mer om mej hmm, det flesta skulle kalla mej fjortis men jag är så långt ifrån det på insidan så det finns inte, hoppas ni tycker min blogg är intressant och läser den :)

puss <3


igår var det party

hej bloggen :) och de få läsare jag har.
vet inte hur jag har fått er eftersom jag inte har länkat bloggen eller sagt att jag har skaffat den till någon, roligt iaf.
igår var det party som sagt, kvällen gick till så här jag och Klara fixade oss tsm sen drog vi hem till Harris på förfest mkt trevligt började dricka redan då heheh inte så bra kanske, sen drog vi vidare upp på stan där det var fest hemma hos jonas vi drack lite till (heheh) och hade allmänt trevligt tills det kom fett med mycket folk så vi drog dör ifrån tog bussen till adolfsberg där det var en anna fest hos Bella. Klockan var vell runt 1 då, när vi kom dit var det lite lugnare men dom hade nog druckigt en hel del hahah, Lisa och Fille hade däckat på varsin soffa hahah så gölliga, vi resten spelade klädpoker heheh, till slut satt jag där i bara trosor och var nog ganska mkt fullare en dem flesta, då kännde jag att det var dags att gå hem, så jag tog med mej bästa harris och drog :) Nästa dag vaknade  vi vid 3 hehe då va det skit fint väder så vi (Klara, Emma, Simon, Källström och kim) drog till gustavsvik. Harris han dissa, för han skulle träffa hans flickvän.. Aja vi var där hela dagen och nu sitter jag här vid min kära bärbara dator och ska nog sova, är alltid trött efter en natt av partyyy.
kyss <3


the first

Då var det dags för mitt första inlägg på den här bloggen då (yyy'
Vet inte riktigt om jag ska börja skriva om mina tankar & kännslor direkt, ääh, det får bli som det blir, just nu har jag inte hunnit fixa sidan men det kommer, idag är det sommar väder här i Örebro för första gången jaooow, eller nästan iaf har bara vart bra väder två gånger .. :(
men idag behöves det inte solas i solarium iaf eftersom solen skiner men imorn blire solarium och massa bloggande :D
I dag har jag iaf  solat med Harris Klara, Diana, Simon i stadsparken. Sen ikv blir det fest :) JAG ÄLSKAR ATT FESTA, alla är såååå sociala och man har bara för kul :D men jag  får vell se til att dricka med måtta så man hamnar på maria Ungdom som en annan bloggerska(dessi) gjorde hahah ;D hon och jag är faktiskt lika till sättet, visst jag känner henne inte men så som hon skriver i sin blogg jag är exakt lika dan, och hon bråkar juh jämnt med sin bästis jag har det exakt likadant med min Klara hehehe , men för tillfället är hon och bästiiiish<3.
men nu blir det fixs sen lite förfest hemma hos harris bästa (L).
kyss <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0